Cindy and Paul go USA

3 augustus: Palm Springs naar Los Angeles airport

Ja vandaag is dan de dag aangebroken dat we naar huis moeten. Zo erg vinden we het niet, het was een mooie reis en naar huis gaan is ook weer lekker.

Deze dag dus rond 7 uur opgestaan, ontbijtje gedaan en koffers goed moeten inpakken. Ik had alle souveniers in de handbagage gedaan, mochten de koffers in London Heathrow kwijtraken had ik de souveniers tenminste nog (Ingrid, bedankt voor de tip).

Rond 9 uur zijn we weggereden, we hoefden pas om half 3 in te checken voor de vlucht, maar we moesten de auto nog inleveren en just in case of a traffic jam wilde ik gewoon op tijd weg. Je raad het al, geen file onderweg, auto gewoon netjes op tijd ingeleverd en daar stonden we dan om half 1 op de luchthaven, nog 2 uur wachten voordat we konden inchecken, maar een beetje rondgedwarreld daar en toen konden we inchecken, toen nog eens 2 uur wachten want onze vlucht ging om half 5.

Paul had er niet meer veel zin in en zeurde zich wat af, echt waar :-) Gelukkig had ik een spannend boek bij en voor mij vloog de tijd zo om.

Eenmaal in het vliegtuig vond ik de tijd ook redelijk snel gaan. Ik heb toch wel een tijdje kunnen slapen , Paul voelde ik om de haverklap draaien, volgens mij heeft hij niet zo veel zijn oogjes kunnen dichtbknijpen. Het was ook best fris in het vliegtuig, heb me nog een extra fleecedeken gevraagd zodat ik me lekker helemaal ingewikkeld in mijn stoel heb kunnen nestelen. Heerlijk.

We zijn om 10.00 uur in de ochtend gearriveerd in London, zelfs een uur te vroeg, wat betekende dat we hier 5 uur moesten wachten ipv 4 uur. Ik heb me in de wachthal lekker languit gelegd en een uiltje geknapt haha ging best goed, heeft dus ook zo z'n voordelen als je overal kunt slapen. Toch wel een beetje de uren afgeteld en toen konden we eindelijk ook in London de lucht in. Vanwege het slechte weer hebben we nog een uur in het vliegtuig moeten wachten voordat ie de lucht in kon.

Uiteindelijk zijn we dan om half 7 's avonds veilig en wel in Keulen geland.

Natuurlijk honger en nog eens honger, frietjes gehaald bij onze vaste stek in Born en deze vervolgens bij mijn ouders opgepeuzeld.

Via deze weg willen Paul en ik iedereen bedanken voor het volgen van het blog en het plaatsen van de leuke reacties!

Tabee!