Cindy and Paul go USA

1 augustus: Van Grand Canyon naar Palm Springs

Hi,

Deze keer een stukje van Paul ipv Cindy. Cindy ligt op dit moment op een luchtbedje in het zwembad @ Palm Springs.

Na onze overnachting in ons hotel aan de Grand Canyon vroeg opgestaan. Vandaag een lange rit ivm met ons iets gewijzigde schema. Ter plaatse is het weer nog steeds erg bewolkt en regenachtig. Snel vertrekken hier en op naar de zon!

Onderweg nog veel regenbuien, maar hoe verder naar het zuiden hoe beter het weer begint te worden totdat het ook ineens weer echt warm wordt. Onderweg een stukje van de historische route 66 gedaan. Leuk om even te zien, maar behalve de enkele voor toeristen in stand gehouden winkels en pompstation al dan niet opgeleukt met te veel dingen om te zien is er op het grootste gedeelte van onze route niet veel te zien dan een saai lang stuk weg. Cindy slaapt natuurlijk nu en en dan een stukje bij.

Na een lunch cq picknick op de moterkap van onze auto gaat het weer verder, lange stukken weg door de woestein en warm weer. Palm Springs komt in de buurt.

Onderweg nog even langs het National Park Joshua Tree gegaan, echter alleen tot aan het visitor center. Een bezoek hier zou een verlenging van minimaal 3 uur betekenen en hier hadden we niet zo veel zin in, dus snel onze weg vervolgd naar het hotel.

Rond half vijf gearriveerd in het hotel, onze koffers op de kamer en het zwembad in. 's Avonds lekker wat eten en daarna in een of andere foute tent met live muziek terecht gekomen. Hier nog wat gedronken en aangezien Cindy de 2 cocktails wel behoorlijk voelde zitten zijn we rond elf uur weer richting hotel gegaan.

Pap en Mam

Leuk dat jij ook eens wat schrijft.
Het vakantiegevoel is nog even aanwezig daar in Palm Springs.Maar aan alles komt een einde ook aan deze vakantie.Denk wel dat jullie enorm genoten hebben.Dat is het belangrijkste.Kijken uit naar jullie thuiskomst.
dikke kus.

Wendy

Hi Paulie,

Ook jij verdient een eigen colum, nice to read!
Je krijgt echt een vakantiegevoel als je de verhalen van jullie leest. Geniet er nog lekker van in het heerlijke zonnetje!
Liefs
Wen

Sandy

Hi ho,

Geniet nog ff en ik wens jullie een goede terugreis, tot snel.

Sandy

Annemie

Cindy en Paul,jullie hebben een vakantie beleefd om niet snel te vergeten,en wij hebben mee mogen genieten.

Groetjes Annemie,en een goede thuisreis.