Cindy and Paul go USA

26 juli: Las Vegas

Hoi Hoi,

Na vannacht heerlijk te hebben geslapen zijn we rond 8 uur opgestaan en hebben een ontbijtje genomen in het hotel. Nadat we het ontbijt op hadden en betaald hadden, kwam ik er een uur later achter dat we de overnachting hadden geboekt incl. continental ontbijt. Shit, voor niks betaald. Morgen dan maar flink eten van het continental ontbijt. Na het ontbijt zijn we de strip gaan verkennen en hebben flink wat meters gelopen voornamelijk in de diverse hotels. De strip verkennen via de bus gaat prima. Marcel, het Hard Rock cafe truitje ligt in de koffer klaar voor je!. Het weer valt op zich ook nog mee, gelukkig hebben we tot ongeveerd 3 uur vanmiddag bewolking gehad zodat het niet zo warm is. Gelukkig zijn we Death Valley gewend dus de temperatuur hier valt wel mee. In de hotels is het behoorlijk fris, daar moet ik echt mijn vestje aantrekken. We hebben rond 4 uur een heerlijk buffet gegeten in het Planet Hollywood Hotel, daar kon je je voor 18 Dollar p.p. helemaal voleten, echt heerlijk. Daarna zijn we even terug gegaan naar ons hotel, ff voetjes strekken en eten laten zakken, nu is Paul op mij aan 't wachten natuurlijk ha ha het is hier zometeen weer donker en dan kan het nightlife weer beginnen.

Morgen weer een update van ons.

Toedeledokie.

Sylvia!

Hi Cindy en Paul, Erg leuk om jullie verhalen te lezen, ik begrijp dat jullie er volop van genieten en dat het prima bevalt daar. PS heb je ook al een extra koffer moeten kopen voor de kleding die je in de outlet koopt? Amuseer jullie nog.

Groetjes, Sylvia Meertens

Pap en Mam

Geweldig wat jullie allemaal zien en superleuk dat wij mee kunnen genieten.

Joyce

O die M&M shop helemaal geweldig! Heb nog een nieuwtje, Evie heeft een zoontje gekregen vanmiddag, Ralf.

Wat een schitterende reis zeg! Blijven genieten he?

Groetjes Joyce

Roger en Cindy

Hey Cin en Paul,

Super he, Las Vegas. Jullie zaten natuurlijk in het top hotel en wat zijn al die foto's herkenbaar voor ons!!
Zijn jullie niet in de statosphere (of hoe dat ding ook al weer heet) geweest? En old town?
Ik had toch wel van jullie verwacht dat jullie wel in de attractie op de statosphere zouden kruipen....

Veel plezier nog!

Gr Roger en Cindy

Roger en Cindy

Oh ja, vergeet ik nog iets.

Hebben jullie de M&M fabriek gevonden?

greetz