20 juli: San Francisco
USA groet Holland:
Het is weer eens laat, het is half 11 's avonds, nog ff verslagje bijwerken he, ik kan jullie natuurlijk niet teleurstellen en niets laten weten he :-)
Vanmorgen lekker ontbeten en toen op weg gegaan om de stad te verkennen. We zijn begonnen met iets wat iedere toerist doet: het ritje met de cable car door de stad. Vroeger werden deze trams veel gebruikt, tegenwoordig rijden er nog maar een paar trams op een bepaalde route om de nostalgie in stand te houden. Eenmaal op de cable car kwamen we erachter hoe steil de straten hier zijn, echt ongelofelijk. We zijn uitgestapt bij Fishermans Warff, vroeger was dit een drukke haven, nu is er echt een toeristisch gedeelte van gemaakt, waar we niet veel aan vonden. Vanuit Fishermans Warf kun je boottochten naar Alcatraz boeken (hebben we niet gedaan) en kun je zeeleeuwen op de pier zien liggen. Deze zeeleeuwen zijn rond de jaren 70 hier neergestreken en hebben deze omgeving nooit meer verlaten (niet dat de zeeleeuwen hier al 40 jaar liggen, maar er komen natuurlijk iedere keer nieuwe zeeleeuwen). Bij het Hard Rock Cafe hebben we nog 2 leuke t-shirts gescoord. Hierna zijn we naar Lombard Street gelopen, dit is het bochtigste straatje ter wereld. Oh my god, we zijn ECHT een megasteile berg omhooggelopen, was compleet buiten adem toen ik boven was.
Oja toen onze buiken begonnen te knorren moesten we ook nog ff wat eten, zijn bij een groot restaurant geweest, eten besteld, toen kregen we een UFO achtig ding mee wat we mee moesten nemen naar onze tafel. Toen we lekker aan tafel zaten begon na een minuut of 5 dat ding te trillen en gingen er rode lampjes flikkeren, that's the sign: dinner is ready. Het eten stond dus klaar bij de afhaalbalie.
Vervolgens richting Alamo Square naar de Painted Ladies, dit is een van de meest gefotografeerde rij victoriaanse huizen van SF. Deze rij huizen is ook bekend van de serie Full House met John Stamos uit de jaren 80/90 (slik....ben ik ooit ook nog verliefd op John Stamos geweest).
In de bus richting Alamo Aquare zaten we als enige toeristen in de bus, moest wel even lachen toen de buschaufeur ineens gewoon ergens stopte om bij een supermarkt chips en cola te halen, is hier natuurlijk de normaalste zaak van de wereld.
Als laatste zijn we nog naar de Golden Gate Bridge gegaan echt mega sjiek om dit in het echt te bekijken, is zo vaak op TV geweest. Was toch echt blij dat ik 4 lagen kleding aan had, bah wat een kou (over een week kan ik klagen dat het te heet is :-))
Op weg terug naar hotel kwamen we echt toevallig langs de Levis store waar ik natuurlijk weer iets gekocht heb, een leuke skinny jeans van .......... 30 Dollar (omgerekend 24 Euro). Knaller van de week!!
O ja echt veeel zwervers gezien bah bijna op iedere hoek van de straat. Paul kon het natuurlijk weer niet laten en heeft wat gegeven aan zo'n pervert.
Nog ff snel bij de chinees, thai of zoiets wat rijst naar binnen gewerkt en lekker terug naar het hotel.
Zo oogjes dicht en snaveltjes toe.
Bis später alligator.
Hoi Cindy&Paul,
Ik ben zoooooo jaloers als ik de foto's zie en jouw verhalen lees, fantastisch. Zie een heleboel bekende foto's, geweldig ! Je verhalen zijn een hele leuke afleiding van ons saaie werkbestaan. Ik wil oookkkkk !!! Blijf ons bestoken met je reisverslag, ik verheug me er elke dag op. tot mails !
Groetjes ingrid
Heyyyyyyy bijtjes,
We kijken beide uit naar jullie foto's en natuurlijk ook te kunnen lezen van jullie belevenissen in the USA.
Het is super om te lezen en ook wat op de foto's is te zien dat jullie het naar je zin hebben, Om Paul gerust te stellen het gras is super groen , want kreeg al van een boer een aanbieding om z'n koeien erop te laten grazen maar dan zit je weer met al die vlaaien.
Doeiiiiiiiiiiiiiiiii
Wat leuk om jullie verhalen te lezen, het is net alsof ik erbij ben. Zeg vertel eens, hoe bevalt de tas??
Greetz Joyce
Ha die Cindy en Paul.
Wilde grapje maken over de aangeschafte skinny jeans.... zal dat maar niet doen he :)? Leuke foto's. Ben je niet wagenziek geworden in de tram?
Groeten,
Wil, Iet en Saar
Hallol allemaal,
Bedankt voor alle leuke berichtjes! Vind het super dat jullie ons volgen!!! Joyce, de tas bevalt echt super! Echt blij mee en Wilfried speciaal voor jou zal ik vandaag de skinny aantrekken en een foto maken. Hoe bevalt het nieuwe werk?
Hey Paul en Cindy,
Super leuke verhalen en foto's, allemaal erg herkenbaar! Iedere dag als ik thuis kom van het werk kijk ik direct naar jullie verhaal. Super!!
gr Roger en Cindy
Hi Guys,
Erg leuk om ieder dag jullie reisavonturen te lezen, Cin je zou zo maar eens een carrière als columnist kunnen beginnen… Vacation and the City een nieuwe variant op Sex and the City, ha ha :)
Mooie foto’s, ben toch stiekem een ietsie pietsie jaloers op jullie!
Have fun and don’t forget to write us your hilarious and funniest vacation adventures including input via pictures :)
Big X from Baek City!
Lyd
Hi the two of you,
How are you doing? Wat leuk om jullie reis op de voet mee te volgen, geweldig. Heb al in een deuk gelegen(typisch Cindy;)) En nice pictures. Zou toch stiekem ook wel eens daar willen zijn. Heel veel plezier nog en enjoy. Laat weer snel wat van me horen. dikke x wen
veel plezier morgen in het park kijk uit voor de beren!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii