19 juli: van Pismo Beach naar San Francisco
Goooooedemorgen,
Hier weer een berichtje uit mijn bedje van San Francisco. Ik hoop dit ik dit ritme aan kan houden, iedere morgen rond 6 uur half 7 klaar wakker echt geweldig :-) Kan ik eens op tijd beginnen op mijn werk

De overnachting is Pismo Beach in het horror Alfred Hitchkok hotel was niet zo geweldig, in de kamer naast ons kon je alles horen de muren waren echt flinterdun, op een gegeven moment hoorde ik continue een vrouw roepen 'Yeah Honey', ahhhh werd er gek van, toen hoorden we het bed piepen, volgens mij vlogen de veren van het bed in het rond, en toen we 'AHAHHAHAHA' hoorden hoopte ik dat het feest ten einde was en dat we konden gaan slapen. Gelukkig was dat ook zo, maar heb toch met wat buikpijn geslapen, de setting van het hotel was echt vreselijk, echt in het donker, super afgelegen bah echt wel eng. Maar ja, je moet alles een keer hebben meegemaakt he. Toen we 's morgens wakker werden hebben we naar de bank gebeld en nu is alles in orde met de credit card gelukkig maar, is toch wat fijner.
Het ontbijt in het hotel durvden we toch niet aan dus we hebben enkel even de koelbox gevuld met ijsklontjes (tja ijsblokjes zijn in het hotel gratis he dus ff profiteren) en zijn op weg gegaan. We hebben ontbeten bij Starbucks heeeerlijk mijn ontbijtje bestond uit warme chocomel met een plak cake mmmmm, en die chocomel smaakte goed aangezien het echt koud was. Paul had een kop koffie (ja zeg maar gerust KOP, aangezien hier in de States 'normal size' echt huge is) met een croissant.
Rond half 10 zijn we weggereden in Pismo Beach op weg naar San Francisco. We zijn onderweg vaak gestopt dus de rit viel echt wel mee.. Om 8 uur waren we in San Francisco nog voor donker.
Zoals gezegd hebben we onderweg hebben we een aantal stops gemaakt:
Het dorpje Morro Bay, vernoemd naar het vulkanisch gesteente Morro Rock. Dit gigantische gesteente torent hoog boven de Pacifische Oceaan uit.
Ook hebben we een strandje bezocht waar allemaal zee olifanten lagen, jee wat een grote beesten zeg
Volgende stop was Julia Pfeiffer State Park. hier kon je een mooie korte trail lopen naar een waterval die op het strand uitkwam. Gelukkig was dit stukje netjes afgezet voor bezoekers om het natuurschoon te behouden. Het was echt een supermooie plaats.
Rond 4 uur kwamen we in het pittoresk dorpje Carmel waar Clint Eastwood tot 1988b burgemeester is geweest. Toen we dit dorpje verlieten rond 5 uur kwamen we tot de conclusie dat het nog ruim 3 uur rijden was tot San Francisco dus we moesten niet meer te lang treuzelen.
Rond 8 uur kwamen we dus in SF aan waar het gigantisch druk was met rijden dus wel even spannend maar hotel goed kunnen vinden. Auto geparkeerd in garage een aantal blokken van het hotel en toen even om gaan kleden (lange broek en fleece trui) om hapje te gaan eten. Het was inmiddels al 9 uur. Volgens de receptionist was er een leuk klein steegje ergens met een aantal restaurants. Dit steegje hebben na een half uur eindelijk kunnen vinden. Toen we op de plattegrond de weg aan 't zoeken waren sprak ons ook iemand aan of hij ons kon helpen. Toch wel aardig he. Het hotel is echt prima. Allemaal netjes in orde gelukkig beter dan het hotel van vorige nacht. Je kunt hier zelf je kussen uitzoeken er zijn wel 10 soorten verschillende kussens, voor ieder wat wils: een audio pillow, hier zitten kleine speakertjes ingebouwd zodat je naar ontspannende muziek kan luisteren, Satin Beauty, gevuld met speciale veren om de druk op je bottten in het gezicht te verminderen, en speciaal voor Paul hebben ze ook een 'Snore no More pillow.
Zo, enough voor vandaag, het is nu half 8, Paul komt net onder de douche uit, nu is het mijn beurt, daarna gaan we eens lekker ontbijten. Het hotel ligt midden tussen de winkels en de restaurantjes dus dat komt wel goed.
Tot morgen voor een nieuw verhaaltje.
Vroeg naar het werk gaan? lukt je toch niet.
Wel leuk zo iedere dag even de verhaaltjes van Cindy lezen. Wellicht een tip voor de toekomst :)
Lees dat je je goed vermaakt! Super.
Die auto.... een KIA ???
hmmm dan kun je nog beter met een ongepoetste geblutste passat rijden; niet?
Heb je geen passat overwogen :)?
Leuk om alles te kunnen volgen,via internet kijken elke dag uit naar jullie berichtjes. Geniet er maar van.Veel plezier en dikke kus.
Pa en Ma, genieten doen we zeker ik heb in ieder geval nog geen last van heimwee :-) Hoe is het weer daar? Is ons gras nog groen haha?
Hallo kendj en Paulie,
Ik liep een beetje achter zag ik, maar nu ben ik weer helemaal bij. Het klinkt allemaal goed en ook de foto's zijn schitterend. Gelukkig verloopt de reis tot nu toe volgens plan, ga zo door zou ik zeggen en geniet er lekker van... Doei
Het wordt steeds mooier, geweldig!!
In Roosteren is het weer fantastisch, ons gras is intussen niet meer groen. Het zou na morgen iets
afkoelen en daarna weer warmer worden.
xxx Little sister.